VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

miercuri, 3 martie 2010

NE-AM SIMTIT IAR TINERI - PHOTO

Etichete:

3 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Minunate poze.. sugestive si impresionante Felicitari organizatorilor,felicitari artistilor si multe felicitari si 'participantilor' care in scaun cu rotile sau nu se pare ca au avut placere si s-au simtit bine.. flori, baloane, muzica dans si tinerete vesnica Bravo!

4 martie 2010, 01:29  
Blogger La petite Lou'lou a spus...

Felicitari pentru initiativa! Ne dati, noua tinerilor, o lectie foarte importanta! Am citit blogul, am vazut interviul din revista TheOne, si vreau sa va spun sincer, ca n-am vazut o atitudine atat de plina de viata si atata insufletire la tineri, care din pacate, isi pierd timpul cu lucruri inutile, isi creeaza singuri probleme si isi imagineaza ca sufera de depresii!
Va multumesc pentru lectie!

www.gabrielaciobanu.blogspot.com

6 martie 2010, 02:27  
Anonymous Anonim a spus...

ce frumos:) bravo ma

9 martie 2010, 13:23  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire