VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 5 ianuarie 2010

2 0 1 0




Cu ocazia Anului Nou exista obiceiul de a ne felicita unii pe altii si de a ne adresa calduroase urari de bine. Cred ca cea mai raspandita urare este cu siguranta : sa fie pace pe intreg pamantul , sa domneasca buna intelegere intre toate popoarele!
Respectand traditia - ca tot romanul nascut poet -am comis si eu cateva versuri :


Oameni dragi , rog luati aminte
La urarea mea fierbinte
Tuturor prosperitate
La multi ani cu sanatate !


Sper sa primiti cu ingaduinta calitatea versurilor , dar sa luati la modul cel mai serios continutul lor .

Etichete:

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

mi-au placut versurile, si va doresc si eu dumneavoastra si apropiatilor sanatate si veselie :)

Dana

6 ianuarie 2010 la 13:31  
Anonymous Anonim a spus...

Consider urarile adresate tuturor si ma alatur si eu lor transmitandu-va dumeavoastra si celor din jur sanatate,batranete linistita,viata lunga si sa ne fiti si noua celor mai tineri indrumar.
Legat de versuri cred ca sunteti unicul poet la varsta asta si astept cu nerabdare si alte creatii poetice care pot fi de model multora care se cred poeti si fac versuri indoielnice ..artistic
Sa ne traiti intru multi ani Domnule Pompiliu

7 ianuarie 2010 la 00:54  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire