VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

miercuri, 14 iulie 2010

UN SPECTACOL FEERIC


Cu ocazia celui de al II lea Congres care se desfasoara in aceste zile in Capitala , FCER a oferit marti 13 iulie 2010 un spectacol sustinut si sponsorizat de Teatrul de Revista "Constantin Tanase ".Ca deobicei si noi cei dela Camin am primit invitatii.
Sala Savoy - recent renovata si modernizata - ne-a primit in haine noi care ne-au impresionat profund .Spectcolul s-a intitulat REVISTA REVISTELOR si ne-a amintit celor mai in varsta ,de timpurile de glorie ale spectacolelor prezentate odinioara de marele Constantin Tanase .
Scena , o feerie ca-n povesti , plina de paiete care straluceau in bataia reflectoarelor de toate culorile , jocuri de lumini exceptionale ,costume fastuoase , muzica de buna calitate si un corp de balet care ne-a incantat.Bineinteles n-au lipsit cupletele satirice pe teme de mare actualitate si scenetele pline de haz care au starnit aplauzele entuziaste ale spectatorilor .Sala vuia aproape permanent si s-a creat o atmosfera de veselie si buna dispozitie generala .
Au fost prezente cu numere de succes cele mai indragite vedete ale teatrului :Alexandru Arsinel ,Nae Lazarescu si Vasile Muraru , Cristina Stamate , Adrian Enache si multi altii .
La final , actorilor , balerinilor si cantaretilor le-a fost oferit un frumos cos cu flori , iar dr.Aurel Vainer , deputat si presedinte al FCER a inmanat directorului teatrului o medalie jubiliara . De asemenea ing. Paul Schwartz vicepresedinte FCER a dat citire unei diplome de onoare pentru o seara de care ne vom aminti mereu cu mare placere .

Etichete:

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Adevarat ca este un spectacol feeric 'Revista revistelor'. L-am vazut si eu si chiar m-am simtit in sala mai tanara cu 20 de ani.Rasul si buna dispozitie m-au insotit si acasa si noaptea chiar am visat frumos. Avem cu totii nevoie din cand in cand de o infuzie de ras, muzica si bucurie cum parca doar la Teatrul de revista le regasesti.Va felicit Domnule Pompiliu pentru articolul si descrierea facuta si asta pentru ca citind articolul dumneavoastra am inchis ochii si am retrait cu bucurie momentele de incantare si relaxare pe care le-am avut cand am fost la spectacol . Si chiar ma simt iar bine si imi vine sa rad ca' prostul' de poantele pe care mi le mai amintesc din cuplete sau imi vine sa fredonez melodiile auzite la spectacol.

15 iulie 2010 la 14:09  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire