VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

luni, 28 iunie 2010

UN PORTRET SINCER






De cateva zile pe culoarele Caminului circula un zvon de necrezut : pleaca doamna Lucica ! Dupa ani indelungati de munca constiincioasa doamna Lucica Schiopu - asistenta sefa - are dreptul la o odihna binemeritata .
Evenimentul a fost sarbatorit cu toata solemnitatea . Au venit sa o salute pe distinsa doamna Attila Gulyas , seful DASM,directorul Gaetano Perrotta ,personalul medical. cel administrativ si foarte multi rezidenti . S-au spus cuvinte de lauda , de apreciere si de recunostinta pentru activitatea doamnei. Lucica . I s-au oferit flori , au fost imbratisari emotionante .Din partea rezidentilor s-a dat citire unei scrisori deschise -omagiu- pentru doamna Lucica Schiopu .Citez cateva randuri din acest mesaj :
"Daca ar fi sa facem - in cateva cuvinte - o prezentare a Dv.am mentiona in primul rand ca aveti un suflet mare ; bunatatea si blandetea constituie o componenta definitorie a personalitatii Dv.Sa mai adaugam ca va caracterizeaza devotamentul total fata de Caminul Rosen pe care l-ati slujit timp de peste 30 de ani .Deasemenea sa amintim de inalta competenta profesionala de care ati dat dovada si spiritul de raspundere foarte dezvoltat.Pe scurt , ati fost o persoana harnica , modesta , dar un pilon de baza al Caminului nostru ".
Aplauze puternice au confirmat acest mesaj , dupa care el a fost intarit cu zeci si zeci de semnaturi ale rezidentilor si personlului Caminului .
Dupa traditie , doamna Lucica a taiat apoi un tort urias frumos ornamentat .
La multi ani ! , stimata doamna Lucica Schiopu !

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire