VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

joi, 26 august 2010

DRAGII NOSTRI PRIETENI



David, Mihaela, Monica, Paul, Cinty, Kostea si toti ceilalti.
Exact acum un an de zile am aflat ca exista TANGAPROJECT , o initiativa originala si ambitioasa, o adevarata provocare , a unui grup de tineri care si-au propus - printre altele - sa organizeze ateliere de creatie comunitara impreunu cu noi cei de la Caminul Rosen.
Dupa un an de activitate rodnica ar fi foarte multe de spus, dar eu voi mentiona numai 2 aspecte esentiale care m-au impresionat profund.
In primul rand, tineretea voastra, adica energie, mult entuziasm, o imaginatie bogata,
o permanenta voiosie si buna dispozitie generala.
In al doilea rand, in ciuda tineretii, ati facut dovada de multa maturitate, seriozitate si perseverenta in pregatirea si desfasurarea actiunilor - care mai de care mai interesante. Veselia voastra ne-a molipsit si pe noi, ne-a facut sa ne simtim din nou tineri.
Aceste calitati ale voastre le-am privit cu mare simpatie si chiar cu admiratie si va doresc din suflet sa va realizati pe deplin toate visurile voastre de viitor, atat pe plan profesional cat si personal.
In ce ma priveste, sunt adanc indatorat fata de David si Kostea, cei care m-au indemnat si ajutat sa creez blogul "varsta a patra" care mi-a deschis un intreg univers. Blogul implineste si el peste o luna un an de existenta. Despre acest blog s-a scris in diferite ziare si reviste, s-a vorbit la radio. Am fost declarat "cel mai batran blogger din Romania". Am primit numeroase comentarii din tara si de peste hotare. De curand mi s-a luat un interviu pentru BBC.
Ce as putea sa-mi mai doresc? Sunt fericit! Dar nu uit niciun moment ca toate acestea s-au datorat proiectului vostru, s-au datorat voua.
Dragi prieteni, toata recunostinta si dragostea noastra pentru ce ati facut pentru noi.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire