VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 31 mai 2011

LAG BAOMER

Ca in fiecare an , cu ocazia sarbatorii de Lag Baomer , FCER a organizat o iesire in aer liber , de data asta la Padurea Pustnicul .Si tot ca in fiecare an , am fost invitati si noi cei de la Caminul Rosen .
Am plecat cu microbuzul dis de dimineata , plini de voiosie .Virginica ,Sorin , Fonea , Eschenazi , Tudorica , Schwartz , Simi si ceilalti gatiti in haine subtiri de primavara . Eram nerabdatori .
Soarele stralucea puternic .
Padurea Pustnicul cu numeroasele sale alei si poteci pline de mister , in jurul unui lac de un albastru stralucitor , ne-a starnit de la inceput interesul . Abea asteptam sa-i descoperim locurile cele mai pitoresti .
Ne-am bucurat mult sa - i intalnim pe tinerii de la JCC care se ocupau cu mare raspundere de toate amanuntele organizatorice . Printre ei Adi Gueron - un adevarat spiridus -se afla totdeauna acolo unde era de rezolvat o problema
Autocarele soseau unul dupa altul si la fel ne-am bucurat sa revedem vechi prieteni de la
"Varsta de aur "condusi de dna.Sanda Wolf .
Pe la ora pranzului am luat masa pe frumoasa terasa a restaurantului ,o adevarata demonstratie de arta culinara : mititei si frigarui la gratar , cartofi prajiti , castraveciori acri , paine de casa ,cafea , prajituri , inghetata ,suc , apa . minerala . Totul dupa pofta inimii . Veselie , buna dispozitie generala . S-au legat noi prietenii .
Dupa masa am colindat prin padure .Pe malul lacului numerosi pescari amatori cu unditele intinse asteptau pestele mare .
Usor obositi ne-am intins la iarba verde , pe paturi .
Sa mai spunem ca am facut numeroase poze care ne vor aminti de o minunata zi de Lag Baomer . Si sa nu uitam multumirile noastre pentru organizatori dar si pentru dna. Rodica si dra. Simona care ne-au vegheat cu mare grija , ca totdeauna .

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire