VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

vineri, 31 octombrie 2014

CAMINUL ROSEN ZAMBESTE.


         
          Rezidentii Caminului Rosen au prezentat o noua premiera "CORP LA CORP". Un spectacol deosebit, o zi din viata Caminului, cu participarea rezidentilor, dar si a personalului care se ingrijeste de noi. Dans , muzica, veselie, umor - sarje amicale.
          Este un spectacol aniversar. S-au implinit 5 ani de colaborare rodnica intre rezidentii Caminului si un grup de tineri artisti voluntari, in cadrul proiectului de arta comunitara  "varsta 4 ". 
          Spectacolul debuteaza cu aparitia unui batranel garbovit, par argintiu, ochelari cu multe dioptrii si baston, care sustinea ca are "abea 95 de ani", dar nu se simte deloc  batran. Nu stiu in ce masura a reusit, insa a fost clar ca la Caminul Rosen multi rezidenti traiesc o a doua tinerete.                                      
  In continuare, s-a prezentat,  o zi la Caminul Rosen - cu aspecte de la club, din sala de mese, de la fizioterapie, din sala  de gimnastica, etc.
          Eva, Iudit, Dorotea, Mihaela Birleci, Marius, Rene ,Margareta si trebuie sa marturisesc -  subsemnatul - au fost rezidentii veseli. Ilie, Gabi, Ani, Cristina, Rodica si - in reprezentatie - dr. Steliana Anghel -  oameni devotati Caminului. 
          Sa nu uitam pe "vinovatii " principali: David, Mihaela Michailov, Paul, Monica, Katia si invitatii lor Carmen, Catalin, Alexandra si Vlad. 
          Spectacolul s-a bucurat de succes. Conducerea Caminului nostru a oferit un tort de ciocolata  avand in mijloc o lumanare aprinsa in forma de cifra 5.
          Am dat 2 reprezentatii si la Centrul National al Dansului in fata unui numeros public, in mare parte tineri care ne-au aplaudat indelung si au dansat alaturi de noi. 
           Incheiem anul 2014 cu inca un moment de bucurie !











1 comentarii:

Blogger yesterday me a spus...

domnule sterian, să știți că mie mi-ați devenit drag odată cu piesa asta (prima vârsta a patra pe care am văzut-o, de altfel). așa de bine c-am luat blogul să-l citesc de la început. dacă prima oară când am ajuns pe pagina asta a fost datorită lui david, acum am ajuns datorită dumneavoastră. și pentru că am dat de ”ad mea veesrim”, asta vă urez

31 octombrie 2014 la 17:38  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire