VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

PREREVELION 2015

     
        
      A devenit o frumoasa tradite ca JCC sa organizeze in fiecare an un Prerevelion pentru cei varstnici, totdeauna plin de surprize.
     De la intrare am fost impresionati de scara monumentala frumos impodobita. Sala principala o feerie ca-n basme. Jocuri de lumina, muzica in surdina, baloane pretutindeni. Predominau culorile alb si mov creind o atmosfera de calda  intimitate. 
     Participantii, in special doamnele, in tinuta de ocazie, dovedesc din plin ca au ramas tineri.
       Veselia care a domnit permanent, participarea generala la cantece, dansuri, hore cu chiuituri sunt deasemenea caracteristice tineretii.
      Cateva cuvinte despre bogatul program artistic: vedete de la Teatrul Constantin Tanase, de la TES, formatii muzicale, solisti, formatii de dans, etc.
Aplauze prelungite si aclamatii au rasplatit din plin pe artisti. 
      De meniu, ce sa mai zic, arta culinara : icre, piftie, salata a la russe, de vinete, sarmale cu mamaliguta, rulada de pui umpluta cu legume, garnitura mexicana, orez cu ciuperci,tort...Apoi banane, struguri, portocale, alune si bauturi de tot felul.  
      A fost o petrecere de pomina. Adrian Gueron, Sanda Wolf, Lanseta toata echipa JCC s-au intrecut pe sine.
      Noi Dorotea, Mihaela, Veronica, Margareta, Willy si subsemnatul am trait momente de mare bucurie.
                     Semne bune anul are !


            

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire