VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 12 iulie 2016

CIR CRISTIAN 2016.

            
              Sejurul la CIR Cristian a debutat senzational.
              Am aflat de la Andrei Banc ca in medicina a avut loc o revolutie in legatura cu colesterolul nostru cel de toate zilele. Acesta nu mai este o boala. Avem nevoie de el pentru repararea unor afectiuni ale corpului nostru.
              Alta minune, savantii au reusit sa demonstreze ca oamenii au suflet si ca el cantareste exact 21 de grame. Personal sunt dezamagit ... credeam ca am un suflet mai mare.
              Au fost si alte evenimente remarcabile. Am audiat un concert romantic dirijat de Andre Rieu. Am facut apoi o excursie la Manastirea Suzana veche de aproape 300 de ani.
Sa mentionam ca stareta care ne-a vorbit despre istoricul manastirii era foarte tanara si folosea un telefon mobil ultramodern. De asemenea sa semnalam ca drumul pana la manastire a fost superb, cu numeroase  serpentine prin padure.
              In alta zi am mai ascultat o expunere foarte documentata si amuzanta facuta de Misilim Weiss despre Shalom Alehem
              Intr-una din zile am fost la Brasov unde am vizitat monumentala cladire Biserica Neagra.
              Vineri seara am sarbatorit Kabalat Sabat ritualul traditional fiind oficiat de ...  Marga Trifu. Mi-am amintit de spectacolul Yentl din repertoriul TES si de Barbra Streisand din filmul cu acela nume.
              In ultima seara am prezentat "Intrebari si raspunsuri cu haz". A fost mare veselie.
              Pe scurt un sejur foarte placut.
              Noi rezidentii de la Caminul Rosen Mihaela, Sergiu, Sorin, Vili si subsemnatul insotiti de Viorica Petre, asistenta sociala si supravegheati de Ioana David asistenta medicala.
              Deci ...    
              Multumim Sanda Wolf !
              Multumim gazdelor pentru ospitalitate si pentru arta culinara de care au dat dovada.
              Multumim tuturor participantilor pentru atmosfera prieteneasca ce a domnit permanent.
              
       
  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire