VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 19 aprilie 2016

PURIM 5776

      Pentru noi cei de la Caminul Rosen , Purim  5776 a insemnat un sir de evenimente deosebit de placute, culminand cu un spectacol festiv car a avut loc in Aula Magna a Universitatii Titu Maiorescu.
      Un program de exceptie deschis de Corul de copii de la JCC si in continuare cu numeroase momente de mare veselie, oferite de actori de la TES - Nicolae Calugarita, Arabela Neazi, Geni Brenda, Mihai Ciuca, Marius Calugarita, Darius Daradici, Natalie Ester si Nicolae Botezatu. Momente lirice, momente romantice, dansuri, etc.  
        A participat de asemenea Bucharest Klezmer Band, avand ca soliste pe Carmen Iovitu si Rodica Doija. Un moment inedit, micuta Carla Lifsin a interpretat, cu talent - un slagar dintr-un film american, din anii  '40  ai secolului trecut - Chatanooga Chou chou- pe care-l stia probabil de la bunicul ei. 
         Nu putea sa lipseasca, desigur, Corul Hazamir. Si - surpriza, mare surpriza - invitat special, celebrul actor Florin Piersic, care cu verva-i bine cunoscuta ne-a povestit  "Cu voi de Purim". Intrega asistenta a aplaudat in picioare.
           Sa mentionam ca dirijor si cordonator muzical a fost Bogdan Lifsin, iar regia artistica a apartinut lui Cezar Ghioca.
            

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire