VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

joi, 14 noiembrie 2019

DIN TOT SUFLETUL, CALDE MULTUMIRI.

     


           Ziua cand un baiat devine bar mitzva este un prilej de mare bucurie pentru fiecare familie evreiasca. In mod firesc si ziua cand JCC a implinit 13 ani de existenta a fost un eveniment de mare bucurie pentru intreaga comunitate. 
             Este evident ca pentru comunitatea noastra, JCC este un adevarat focar de lumina, de cultura judaica si de pastrare a traditiilor milenare ale poporului evreu..
              Bar mitza JCC a fost o mare bucurie si pentru rezidentii Caminului Rosen. Noi avem privilegiul de a fi invitati cu regularitate la actiunile JCC si de fiecare data suntem surprinsi in modul cel mai placut de organizarea perfecta si de imaginatia bogata a lui Adi Gueron, Sanda Wolf, Delia Marc si numerosii lor colaboratori.
             Mai mult, avand  in vedere ca pentru unii dintre rezidentii Caminului deplasarea in Popa Soare este dificila, JCC a hotarat  sa vina el la noi. Multe actiuni ale JCC au fost organizate la noi la Camin. Ele sunt extrem de benefice pentru moralul nostru. 
               In mod firesc sentimentele noastre de recunostinta se indreapta catre FCER - dr. Aurel Vainer, CEB - ing Paul Schvartz si JOINT - Israel Sabag, cei care au creat JCC si se ingrijesc permanent de sustinerea lui.
               Din tot sufletul, calde multumiri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire