VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

sâmbătă, 12 septembrie 2015

AR MAI FI DE SPUS DOUA CUVINTE.

         
  Omul, creatia cea mai perfecta a Divinitatii este de fapt un aparat complex format din mai multe organe care functioneaza armonios...atunci cand esti sanatos.
         De aici si importanta discipolilor lui Hipocrat care se ingrijesc de sanatatea oamenilor, chiar inainte ca fatul sa apara pe lume si mai ales de cei aflati la o varsta inaintata. 
         Din acest punct de vedere, noi rezidentii Caminului Rosen avem o situatie privilegiata. Beneficiem de supraveghere medicala -  non stop - 24 de ore din 24.
         Dr. Steliana Anghel cu o bogata experienta la catedra si in spitale conduce o echipa competenta care cuprinde pe dr. Ioana Silion, Sorina Draghici faemacista, Ani One fizioterapeut, Andra Dicu psiholog si Cristina Focsa kinetoterapeut. Din echipa fac parte si asistentele medicale Radita, Lucretia, Catalina, Gabi, Nausica, Victoria, Andreea, Monica si Nicu.
          Trebuie sa subliniem de asemenea ca s-a stabilit o stransa colaborare cu Policlinica DASM, condusa de dr. Mona Bejan, cu spitalele Elias, Municipal, Sf. Maria, Medas, cu Oculus, cu Audionova, precum si cu policlinicile de sector. 
          Au fost cazuri - nu putine - cand prin grija medicilor nostri s-au descoperit la unii rezidenti, afectiuni intr-o faza incipienta, evitandu-se necesitatea unor interventii chirurgicale complicate, ulterior.
         Au fost si cazuri cand datorita interventiei  prompte a medicilor nostri, unii rezidenti au fost trimisi  de urgenta la spital si operati imediat. O intarziere le-ar fi fost fatala. 
        Sa mentionam ca avem la dispozitie permanent, o ambulanta cu sirena.
          Categoric putem afirma  ca sanatatea noastra se afla pe 
maini bune si in concluzie doar doua cuvinte : multumim FCER !
                      

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire