VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 10 noiembrie 2015

ACTIVITATI ... DELICIOASE.

            

             Pentru mentinerea unor conditii fizice bune rezidentilor, pentru asigurarea unui moral ridicat si  pentru crearea unui climat optimist, la  Caminul Rosen se desfasoara o gama larga de activitati de socializare. Ele au fost apreciate ca interesante, atragatoare, distractive. De curând a aparut o noua caracterizare...  activitati delicioase.
            Despre ce este vorba. Când am venit la club am gasit pe mese platouri pline cu tot felul de produse alimentare si legume  sunca de pui, oua de prepelita, ardei grasi verzi, rosii, galbeni, kapia, ridichi de luna, castraveti, crema de unt ardelenesc, pasta de branza topita, etc. Am crezut ca se muta bucataria. Psihologul nostru Andra si asistenta sociala Viorica ne-au explicat ca urmeaza  un concurs de arta culinara, preparatele urmând sa fie consumate in final de toti cei prezenti.
             Imediat doamnele Saler, Dorotea, Fonea, Veronica, Mihaela, Rasela, Angelica s-au pus pe treaba. Li s-au alaturat bucatarii Marius si Fredi. Au avut  la dispozitie bonete de panza pentru par, manusi medicale, de asemenea mustar, ketschup si alte condimente.
            Rezultatele au fost peste asteptari. Preparatele frumos ornate erau demne de o expozitie de arta culinara. Si mai ales foarte gustoase.
           A aparut si domnul director G. Perrotta care avenit sa verifice personal calitatea produselor,
s-a declarat incantat si ne-a adresat felicitari.
          Sa mentionam ca o parte din realizarile concurentilor au fost oferite rezidentilor imobilizati la pat, precum si personalului administrativ.
         Abea asteptam o noua activitate, la fel de delicioasa  .
                   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire