VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

joi, 2 septembrie 2010

O NOUA EXPERIENTA DE VIATA (4)

Traim intr-o lume plina de ura ,de violente , de conflicte si razboaie , Si totusi exista sperante ,eu sunt optimist . La varsta mea de 91 ani sunt foarte bucuros sa constat ca exista totusi tineri precum cei care ne-au vizitat recent , sositi din Germania , Polonia .Austria si Romania care lupta pentru reconciliere , pentru prietenie si intelegere intre toti oamenii , fara deosebire de religie , de nationalitate, de culoarea fetii sau convingeri politice .
Dragi tineri prieteni va felicit calduros, din toata inima !
Cele 2 sptamani petrecute impreuna au lasat urme adanci in sufletetele noastre , iar simpatia creiata cred ca a fost reciproca .Atitudinea voastra amicala fata de noi , voiosia si buna dispozitie ne-a facut sa ne aducem aminte de tineretea noastra .
Fiti convinsi ca nu vom uita placutele si interesatele discutii prietenesti pe care le-am purtat cu voi .
Va rog sa fiti incredintati ca atunci cand ne vom plimba prin parc si ne vom aseza pe bancile vopsite de voi sau atunci cand vom admira frumoasele desene cu care ati impodobit peretii saloanelor noastre de primire , ne vom aminti cu multa dragoste ca avem prieteni de nadejde in Germania , Polonia si Austria , alaturi de cei din Romania .
Va multumim pentru vizita voastra , va multumim pentru clipele placute pe care ni le-ati oferit , pentru tot ce ati facut pentru noi si va dorim mult succes in viata .

La revedere , dragi prieteni ! Good bye ! Auf wiedersehn ! Do widzenia !

Etichete:

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Draga domnule Pompiliu, va multumim mult pentru documentarea atat de buna si mai ales prietenoasa a intalnirii noastre. Noua ne-a facut foarte mare placere sa va cunoastem, pe dvs, pe toata comunitatea Caminului Rosen si speram mult de tot sa revenim. Acum am avut catva timp sa ne odihnim, calatoria a fost lunga si noptile de dinainte de asemenea... In urmatoarele zile vom gasi timpul sa va trimitem si impresiile noastre fotografice si scrise - si sa va mai multumim inca o data pentru timpul minunat petrecut impreuna.
...
Si: Sunt foarte impresionata de blog!
Cu drag,
Dorothee

8 septembrie 2010 la 22:59  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire