VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

duminică, 24 octombrie 2010

UN ONEG SABAT DEOSEBIT

Sarbatorim totdeauna Kabalat Sabat cu mare veselie , dar de data asta am avut parte de o sarbatorire cu totul iesita din comun .
E.S. DAN BEN ELIEZER noul ambasador al Statului Israel in Romania a venit in mijlocul nostru impreuna cu sotia sa .
Aceasta vizita la inceput de mandat , o consideram de insemnatate deosebita si de bun augur , demonstrand importanta pe care Domnia Sa o acorda Caminului Rosen .Inaltii oaspeti au fost insotiti de Attila Gulyas director DASM .
Ei au vizitat pe indelete Caminul si au primit de la domnul director Gaetano Perrotta toate informatiile privind rolul acestei institutii in viata evreilor din Romania , precum si problemele cu care se confrunta in prezent .
E.S.domnula ambasador si sotia sa s-au intretinut cu numerosi rezidenti care - cu totii - au exprimat bucuria de a primi in mijlocul nostru asemenea oaspeti , un semnal clar ca avem in domniile lor prieteni de nadejde .
Masa festiva de Oneg Sabat a fost in adevar ceva deosebit .Inaltii oaspeti au facut sa dispara curand emotiile noastre firesti , fata de aceasta vizita neasteptata si onoranta . Ne-am simtit la largul nostru si am cantat impreunu traditionale melodii de Sabat .
SABAT SALOM!

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire