VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

vineri, 8 octombrie 2010

ZIUA USILOR DESCHISE

A fost o zi pe care nu o vom uita usor .In cadrul parteneriatului intre FCER , DASM si JCC s-au organizat numeroase manifestari in cinstea celor ajunsi la varsta pensiei .Printre ele si Ziua usilor deschise la Caminul Rosen .
Oaspeti de seama ne-au onorat cu prezenta :dna.Anette Vainer , dl.Jose Iacobescu ,dna. Voinea si dna. Sandra Segal . Dar si numerosi alti prieteni ai Caminului nostru .
Dl. director Gaetano Perrotta a vorbit despre importanta evenimentului , dl.Ilie a facut o prezentare a Caminului ,iar din partea rezidentilor s-a exprimat bucuria pentru prezenta in mijlocul nostru a unui numar atat de mare de prieteni .
A urmat un concert de muzica israeliana oferit de Klezmer Band condus de Bogdan Lifsin indelung aplaudat de cei prezenti .S-au incins hore la care s-au prins atat oaspetii cat si rezidentii .
Doamnelor li s-a pregatit o frumoasa surpriza .Madalina Manzat a facut o demonstratie de lucru manual , invatandu-le pe amatoare cum se confectioneaza coliere si bratari din margele colorate pe care apoi le-au primit cadou .
S-a organizat deasemenea o dezbatere foarte animata despre rolul celor varstnici in societatea de astazi , moderata de David. Acesta a prezentat proiectul VARSTA 4 de creatie comunitara in colaborare cu rezidentii Caminului Rosen ,proiect initiat de un grup de tineri actori si regizori .
A domnit o atmosfera de buna dispozitie generala . Desigur oaspetii au luat masa impreuna cu noi si ne-am despartit cu promisiunea de a ne revedea curand .

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire