VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

sâmbătă, 17 martie 2012

URAREA NOASTRA PENTRU RADIO SHALOM ROMANIA

De curand postul de radio SHALOM ROMANIA a implinit un an de rodnica activitate in slujba populatiei evreiesti din tara noastra si nu numai .El functioneaza pe langa JCC si reprezinta o frumoasa initiativa a lui Shay Orni directorul Centrului Comunitar Evreiesc Bucuresti .
Bucurandu-se de sprijinul FCER si JOINT acest post de radio emite de dimineta si pana seara si a inregistrat pana acum o audienta de peste un milion de auditori din tara si de peste hotare.
Intr-o perioada relativ scurta , RADIO SHALOM a reusit sa-si creieze un cerc larg de colaboratori si trebuie subliniat ca intreaga activitate se desfasoara pe baza de voluntariat .
Emisiunile postului de radio SHALOM ROMANIA oglindesc o preocupare permanenta pentru varietate , spre a fi pe placul auditoriului de toate varstele.Dintre ele as aminti :"In mijlocul vietii
"Portret de scriitor ", "Dileme de viata " , "Cafeneaua evreiasca ","Despre fericire si dragoste ",de asemenea consultatii psihologice , sfaturi pentru cresterea copiilor, auditii muzicale , umor , etc.
Emisiunile sunt prezentate de Aurel Vainer, Mariana Stoica ,Erwin Simsensohn,Adrian Cristea
Delia Marc, Mihai Gramescu , Iancu Tucarman ,Alex. Bruchner , Cristina Iorga Nathan Neta si multi altii . Se cuvine un cuvant de apreciere pentru Adi Gueron unul din pilonii de baza ai postului si Ron Constantinof realizator de emisiuni care raspunde de problemele tehnice .
Sa mentionam ca RADIO SHALOM a facut recent o mare bucurie Caminului Rosen .Eva Tutui si Iosub Saler moderatorii emisiunii "Povesti de viata "au invitat 2 colegi de -ai nostri ,pictorita Medi Wechsler Dinu in varsta de 103 ani si Pompiliu Sterian -cel mai batran blogger din Romania ,cum a spus moderatorul , la o discutie amicala .Ne-au primit cu o deosebita amabilitate .
Le multumim din inima si uram RADIO SHALOM ROMANIA viata lunga ,emisiuni interesante si o audienta mereu sporita

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire