VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

duminică, 27 mai 2012

DIN NOU OASPETI DRAGI

Si a fost iarasi mare veselie la Caminul Rosen .Am primit vizita unui numeros grup de voluntari FCER .Printre ei, oaspeti de seama precum Anette Vainer , Veronica Barladeanu , Janina Jlie , Silvian Horn ,De Mayo ,Eva Tutui , Lanset si multi altii . De data aceasta au venit sa fie in mijlocul nostru cu ocazia sarbatorii de Purim si a zilei 8 martie , Ziua Internationala a Femeii .Revederea cu acesti vechi prieteni ai Caminului nostru ne-a produs firesc o mare bucurie . S-au facut urari de viata lunga si sanatate , ni s-au oferit daruri , nu puteau sa lipseasca traditionalii umantasn .Pe scurt s-s creat curand o atmosfera de buna dispozitie generala .
Ca deobicei , oaspetii ne-au prezentat un bogat program artistic cu concursul unor indragiti cantareti cunoscuti de noi de la radio si televiziune .Este vorba de Valeria Arnautu ,interpreta a cantecului popular romanesc , Saveta Bogdan maestra a folclorului ardelenesc si Vasile Toparceanu solist de muzica populara , romante si cantece de petrecere care ne-au delectat cu numeroase arii din repertoriul lor , dar ne-au facut o frumoasa surpriza interpretand si cantece israeliene .Este lesne de inteles ca aplauze entuziaste ale asistentei au insotit permanent maestria cantaretilor . Mai mult in jurul lor s-au format spontan hore pline de insufletire si s-au dansat tangouri de alta data , la care au luat parte atat oaspetii cat si numerosi rezidenti . As aminti printre acestia din urma pe Doroteia , Iudith , Angelica ,Marius ,Simy si multi altii . Nu putea sa lipseasca dintre noi Rodica Dumitrache de la Ergoterapie ,marea animatoare a acestor intalniri .
Totul s-a incheiat apoteotic cu urarea la multi ani cantata de intreaga asistenta cantareti , rezidenti si voluntari .
Sentimentele noastre de adanca recunostinta , dragi prieteni !

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire