VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

vineri, 19 ianuarie 2018

AM FOST PREMIATI.

               Imagini inline 1
     A avut loc decernarea premiilor Administratiei Fondului Cultural National 2017. Doamna director Irina Cios a subliniat ca misiunea juriului nu a fost deloc usoara,  deoarece s-au inregistrat realizari deosebite. Pentru cele 11 categorii de premii au fost facute 56 nominalizari.
             Premiul "Pentru incluziune sociala si dialog intercultural" a fost acordat prietenilor nostri David, Mihaela, Monica, Paul si Katia, care printre altele, s-au implicat la desfasurarea unui proiect original de arta comunitara la Caminul Rosen.
              Katia a multumit juriului pentru premiul acordat, iar eu am relatat cate ceva despre modul cum s-a desfasurat colaborarea dintre noi si tinerii artisti, dramaturgi, regizori si coregrafi.
             Asistenta a fost impresionata, afland ca am realizat pana acum sapte spectacole si ca despre Caminul Rosen  nostru, despre spectacolele noastre s-a scris in presa, s-a vorbit la radio si televiziune, in cuvinte elogioase. A starnit uimire informatia ca din distributiile noastre au facut parte persoane cu varsta a de peste100 de ani. Pe de alta parte a fost apreciat faptul ca Maia Morgenstern ne-a invitat sa prezentam un spectacol la TES si ca am de asemenea invitati sa prezentam un spectacol in fata studentilor de la Facultatea de Sociologie - am devenit subiect de studiu.
               In tot acest timp, pe un ecran erau prezentate scene din spectacolele noastre,
              Suntem mandri ca frumosul trofeu se afla la loc de cinste la clubul nostru.
              Cu ocazia premierii  am exprimat sentimentele noastre de recunostinta fata de tinerii nostri prieteni. Colaborarea cu ei a insemnat mult pentru moralul nostru, ne-au facut viata mai frumoasa si ne-au prilejuit multe momente de mare bucurie.
              In final am transmis stirea zilei : pregatim un nou spectacol !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire