VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

duminică, 1 septembrie 2013

PRIETENI DRAGI

      Ati  aparut  in  mijlocul nostru la Caminul  "Amalia si sef rabin dr.Moses Rosen"  in anul 2009,  un  eveniment de cotitura in viata noastra .
      A fost  ca o raza de soare care aduce lumina, caldura si bucurie. Proiectul vostru "VARSTA 4" este o initiativa originala de care noi am beneficiat din plin in acesti ani. 
       Moses  stories,  Varsta  obiectelor,  O  istorie  fizica  si  Post scriptum,  spectacole de teatru scrise si interpretate, sub indrumarea voastra,  de  rezidentii  nostrii - unii in varsta de peste 100 de ani - sunt episoade memorabile  ale  colaborarii  noastre. Atelierele  de creatie, expunerile si lecturile pe teme de cultura generala, urmate de dezbateri ample, precum si crearea unui blog care a consemnat 
 activitati si  evenimente din viata Caminului,  sunt  alte  episoade remarcabile,  toate extrem de benefice pentru moralul nostru.
      Va asiguram ca la Caminul Rosen aveti numerosi prieteni. Ne-ati castigat inimile  prin purtarea voastra  plina  de  afectiune, prin talentul si bogata fantezie creatoare de care ati dat dovada si mai ales prin veselia voastra permanenta , care ne-a cuprins si pe noi , la fiecare intalnire. 
      Prin  tot  ce  ati  facut, ati  adus  mare  bucurie  in  sufletele noastre,  datorita  voua  traim  o  noua  tinerete  spirituala.  Aveti admiratia, respectul si recunostinta noastra.
      Ne  vom  gandi  totdeauna  cu  mare  drag  la  David  Schwartz, Mihaela  Michailov,  Monica  Marinescu, Katia Pascariu si Paul Dunca,  tineri  minunati,  carora  le  uram  noi  succese  pe  linie profesionala, viata lunga, sanatate si fericire.Fie ca visurile voastre cele mai indraznete sa devina realitate.                 

oct.2013.                        Rezidentii Caminului Rosen.     

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire