VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 22 mai 2018

LAG BA OMER la Caminul Rosen.

            Billedresultat for lag baomer picnic

   Lag Ba Omer este o sarbatoare vesela ...  Si a fost mare veselie la Caminul Rosen.
JCC -  recunoscut pentru modul exceptional in care organizeaza festivitati cu ocazia sarbatorilor iudaice - a hotarat ca anul acesta Lag Ba Omer sa fie sarbatorit printr-un picnic in parcul Caminului Rosen. Au venit numerosi oaspeti, de varsta noastra,  mai tineri si foarte, foarte  multi copii. Au luat loc la mese aranjate in foisor sau prin parc, unii  preferand sa stea pe o patura pe iarba verde.  Vreme splendida, muzica, antren, buna dispozitie generala.
              Organizatorii au pregatit surprize pentru toate gusturile : dansuri israeliene, aerobic, concursuri si competitii sportive, bataie cu apa, portrete la minut, tatuaje temporare cu henna, etc. O zona speciala a fost amenajata pentru copii cu un castel gonflabil urias si un tarc cu nisip.Bineinteles n-au lipsite gratarul pe carbune pe care s-au preparat mititei, frigarui Am avut la discretie  dulciuri, bere si bauturi racoritoare.                 .                Multumim JCC, a fost o petrecere pe cinste !
                                    
    



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire